0 items in uw winkelwagen

Vaste honing

Alle soorten vaste honing, uit eigen imkerij dus zeker Belgische honing! De honingsoort wordt benoemd naar de bloemen waar de bijen op vliegen. De standaard pot weegt 500g. Elke soort honing heeft een eigen kleur van etiket. Prijzen incl. BTW.

Koolzaadhoning

We verhuizen onze honingbijen naar de Condroz streek in Wallonië voor de oogst van deze lekkere zachte koolzaadhoning. Deze Belgische honing is doorgaans wit van kleur door zijn fijne kristal. Kinderen vinden deze soort honing vaak het lekkerst door zijn zachte en zoete smaak.

€5.00

Zomerhoning

Honing is niet zomaar honig, deze verschilt elk jaar en kan zelf van kast tot kast verschillen. Zeker in de periode juni/juli is het aanbod van nectar zo divers dat de verschillen tussen de standplaatsen groot is. Net omdat de oorsprong van deze honing zo divers is en van verschillende planten afkomstig is kunnen wij deze soort niet eenduidig benoemen aan 1 plant en wordt deze zomerhoning genoemd. Mensen met hooikoorts die honing moeten eten van hun arts zijn het best gebaad met deze soort, net omdat hier een verzameling van verschillende bloemen in zit.

€5.00

Doos koolzaad (12x500g)

12 potjes koolzaadhoning

€55.00

Doos zomerhoning (12x500g)

12 potjes zomerhoning

€55.00

potje 60-70g doopsuiker

Potjes voornamelijk gebruikt ter vervanging van suikerbonen.

€1.20