Vaten

B2B en/of Groothandel

Gezien de grote van onze productie kunnen wij onze honing niet allemaal zelf verkopen. Heb je een hoevewinkel, restaurant of een grootwarenhuis dan kan je bij ons zeker terecht! ook grotere hoeveelheden voor packers, of verwerking zijn mogelijk. Hier zijn sommige optie's:

Straffestreek Bijenboer 34 4000px

Voor de hoevewinkel, grootwarenhuizen en andere zelfstandigen verkopen we onze soorten in dozen van 12 potten. De prijs van deze honing ligt vrij vast en er is een marge van 30 tot 40%.

De potten zijn voorzien van barcode en hebben zowel een Nederlandstalig als Franstalig etiket.

Verzenden van honing doen we niet, toch doorkruisen we grote stukken van België voor onze bijen en kan het wel zijn dat we voor uw deur paseren. In dat geval nemen we uiteraard graag uw honing mee. Bel gerust voor meer info!

Pot met etiket

Voor de imker die net tekort had aan eigen honing of packer, verkopen we Belgische (!) honing in emmers (+-20kg) of vaten (+- 300kg). Het is zelfs mogelijk dat we deze honing in uw eigen potten afvullen. Doorgaans vullen we ook standaard weckpotten af zonder etiket om collega imkers te bevoorraden. Prijs en aanbod is jaarafhankelijk van de oogst.

Website pot zonder etiket
Vaten

Binnenkort blinkt ook onze eigen honingautomaat. Kom dan zeker eens langs op ons adres: Paapbosstraat 18, 3200 Aarschot

Organisaties waarmee we samenwerken:

www.kortomleuven.be

www.frankenagro.be

www.straffestreek.be